Laat anderen horen wat u er van vond!

Gastenboek


Naam:
J.A.M.S.

Bericht:
Mijn gasten hebben de goocheltrucs zeer gewaardeerd. Bedankt Hylke


Naam:
Patrick Pekelder

Bericht:
Wij hebben genoten van jouw goochelkunsten en ook van de ‘workshop’ die jij ons gaf. Studenten vonden dit geweldig!


Naam:
Michelle

Bericht:
Wat een enthousiaste gast ben je! Erg indrukwekkend hoe je de trucs doet. Je bleef ons verbazen met elke truc die je hebt gedaan. Echt een aanrader voor een ieder die een vrolijke en enthousiaste goochelaar nodig is!


Naam:
Mariska

Bericht:
Op 3 september is Hylke bij ons geweest op een benefietconcert. Zijn goocheltrucs waren zeer indrukwekkend (lig er nog wakker van haha)
Hij weet hoe hij de mensen verbaast kan laten kijken en neemt ook het hele publiek er in mee. Ik zou hem zeker weer vragen mocht ik een goochelaar nodig zijn! Ik zou zeggen ga zo door!! Al snap ik het kaart spel nog steeds niet haha... Maar mocht je een goochelaar nodig zijn is Hylke een dikke aanrader!!! Bedankt voor je komst!!


Naam:
Enzo Davelaar

Bericht:
Goede service. Weet goed hoe die de mensen moet vermaken. Dikke aanrader!


Naam
Jimmy’s Emmen

Bericht *
Hylke is naast een hele leuke gast ook nog eens een absolute pro. We staan allemaal keer op keer versteld van wat hij allemaal ogenschijnlijk moeiteloos laat zien, recht onder onze neuzen. Absoluut de moeite waard hem voor welke gelegenheid dan ook zijn kunsten te laten vertonen!


Naam
Esdal College Emmen

Bericht *
Weggeblazen door een flitsend talent. De opening van onze school werd extra feestelijk door jouw optreden en de energie die jij de zaal in hebt geblazen. Vrijwilligers, door jou aangewezen, kregen futuristische helmpjes op en zijn vereeuwigd op een vlog!
Super bedankt voor je bijdrage aan ons feestje.


Naam
René

Bericht *
Hylke deed een optreden als goochelaar gisteren op de opening het Esdal Vakcollege. Een hele mooie performance.
Hij betrekt het publiek er goed bij. Dank je wel Hylke!


Naam
Tanja Drent

Bericht *
Hylke heeft bij de opening van het Esdal Vakcollege een fantastisch optreden gegeven. Zijn sterke kant is het betrekken van het publiek en de humor die hij tijdens z’n goochelkunsten gebruikt.


Naam
Dordtse revue nieuw Dordrecht

Bericht *
2 jaar geleden hebben we je uitgenodigd om met ons een act te doen, dat liep gesmeerd, daarna had jezelf nog acts waarop het publiek zeer enthousiast was. Ga zo door. Grt harry bauke hellen en tineke van de dordtse revue.