G o o c h e l a a r s  b l o g   

Kun  je mij een truc uitleggen?

Nog niet uit gegoocheld? Goochelboeken en trucs zijn nou eenmaal duur! Wil je zeker weten dat je een goed boek of een goede leuke truc koopt? Hieronder staan 10 links naar de beste goochelboeken en trucs voor kinderen! (Sommige trucs gebruik ik ook nog steeds!)

Boeken:                                                                                                              Goocheldozen en goocheltrucs:

Wat is goochelen?

Goochelen is dromen met je ogen open. Het is een achtbaan van emoties, je gaat van de ene emotie naar de andere. Het is de edele kunst van het onmogelijke mogelijk maken. Goochelen blijft bij.

Wat is het verschil tussen een goochelaar, tovenaar en illusionist?

Een tovenaar doet iets wat niet mogelijk is. Een goochelaar laat het lijken alsof hij iets kan wat niet mogelijk met kleine objecten. Een illusionist laat het lijken alsof hij iets kan wat niet mogelijk is met grote objecten.

Goochelen of googelen?

Dit is een fout die veel gemaakt word! En ook een fout die ik daarom ook heel vaak zie. Googelen is totaal iets anders! Dit doe je op Google.nl. Het antwoord op deze vraag is dan ook: Goochelen.

Kun  je mijn vrouw ook laten verdwijnen?

Wat een goede vraag! Met een belletje, mailtje of appje is veel mogelijk!